in ,

Τα πράσινα αισθήματα του Μαρίνου αποκαλύπτονται απόψε, διπλό ο βάζελος

Το ντέρμπι Άρη -Παναθηναϊκού ξεχωρίζει μεταξύ των αναμετρήσεων της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και οι δύο ομάδες θέλουν όσο τίποτα τη νίκη.

Οι «κίτρινοι» έρχονται από νίκη, 0-1 την Καλλιθέα, χάρη σε γκολ του Μέντιλ. Έτσι, ο Άρης θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα για να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μοιάζει να έχει ανακάμψει και με σύμμαχο την έδρα θα επιχειρήσει να υποχρεώσει τον Ρουί Βιτόρια στην πρώτη του ήττα για το πρωτάθλημα.

Από την άλλη οι «πράσινοι» θέλουν να ανακάμψουν έπειτα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα. Στα του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε τη δυναμική του στο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, όπου έφτασε σε μια επική ανατροπή από το 0-2 στο τελικό 3-2.

Το «τριφύλλι» πήρε πολλά από τη συνεισφορά του Φακούντο Πελίστρι, που ήταν καθοριστικός για την ανατροπή, όπως και ο Φώτης Ιωαννίδης που σκόραρε σε τρίτο διαδοχικό αγώνα της Stoiximan Super League.

Over 0,5 σουτ στην εστία Μορόν και over 0,5 σουτ στην εστία Ιωαννίδης στο 2.95 στη Super Ενισχυμένη απόδοση της Stoiximan.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Xoυάντσο ευστοχεί σε τρίποντο στη λήξη, πληρώνει κυριολεκτικά ΟΛΟ το Πρακτορείο (pics)

Φουρνιέ ξεπερνάει Σλούκα, μένει εκτός Εθνικής για το Κύπελλο Δωδεκανήσων και τον χαλβά