in

Ξυλίκι που θα ζήλευε και το Ελλάδα-Σερβία έπεσε σε αγώνα ΝΒΑ με 5 αποβολές (vid)

Άργησαν λίγα χρόνια αλλά τελικά κατέβηκαν από τα δέντρα και ενστερνίστηκαν τις αξίες μας και οι υπόλοιπες χώρες με μπασκετική παράδοση, αφού στο Τίμπεργουλβς-Μάτζικ έγινε γενική σύρραξη στα τέλη της τρίτης περιόδου, όταν η κατάσταση ξέφυγε μπροστά στον πάγκο των φιλοξενούμενων μετά από επεισόδιο των Όστιν Ρίβερς και Μο Μπάμπα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ρίβερς είπε κάτι στον πάγκο των Μάτζικ, ο Μπάμπα σηκώθηκε από τη θέση του και ο Ρίβερς γρονθοκόπησε τον σέντερ του Ορλάντο! Στη συνέχεια μάλιστα ο Σαγκς ξάπλωσε τον Ρίβερς στο παρκέ, οι ΜακΝτάνιελς και Πρινς μπήκαν και αυτοί στη… μάχη, ακολουθώντας γενική σύρραξη που είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή πέντε παικτών!

Συγκεκριμένα, αποβλήθηκαν οι Ρίβερς, ΜακΝτάνιελς και Πρινς από τη Μινεσότα και οι Τζέιλεν Σαγκς, Μο Μπάμπα από το Ορλάντο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά το Ορλάντο έφυγε με το διπλό συνεχίζοντας τις κηδείες που κάνει κατά διαστήματα, ωστόσο αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν καμία τύχη στην ανατολή αφού φέτος οι Μπακς θα τα κατακτήσουν και την περιφέρεια και το Πρωτάθλημα με την συγκεκριμένη αγορά να προσφέρεται στην Stoiximan στις 8.50 μονάδες.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Η μέθοδος του Unai

No rest for the wicked